Llibres i xerrades per educar amb serenitat
albainici

Qui sóc

Sóc mare, sociòloga i educadora. Treballo com a mediadora de conflictes entre pares i fills, i com a educadora d’infants i joves. I, sobretot, he educat fills… que ara són adolescents. Per tot això, en conec molt bé els problemes i he sistematitzat un conjunt d’idees per evitar-los.

xerrada-esc

Què ofereixo

Xerrades, tallers, coaching familiar, assessorament personalitzat i escola de pares per aprendre a educar amb serenitat. Dono a les famílies eines pràctiques per poder acompanyar els fills amb una autoritat tranquil·la que els doni confiança. Abordem els reptes i problemes de les famílies.

Toddler playing in yard.

Educar sense cridar

El taller combina l’aportació teòrica amb la participació de les persones assistents. Hi fem exercicis pràctics per aprendre a posar en funcionament les estratègies que s’hi plantegen i per fer una reflexió i debat a partir de l’experiència en família.

Agenda activitats Alba Castellví

Agenda

Aquí trobaràs l’agenda de les properes xerrades i tallers programats que ofereixo a escoles i entitats. Dóno eines molt pràctiques perquè les famílies puguin afrontar els seus reptes amb seguretat i serenitat en relació a les inquietuds dels joves, adolescents i infants.