El llibre Educar sense cridar, amb consells per a pares i mares, que tants m’han demanat a les xerrades i tallers, ja és una realitat. M’alegro molt de poder-ho comunicar perquè hi ha moltes famílies que l’esperaven des que vaig començar a treballar en temes d’escola de pares i assessorament a famílies.Està fet amb l’objectiu d’orientar pares i mares perquè puguin educar per a la llibertat a través de la responsabilitat. L’ha publicat Angle Editorial.

Educar sense cridar, escola de pares

Educar sense cridar, escola de pares

És un llibre molt pràctic per gestionar millor la vida quotidiana amb els nens i nenes, un llibre ple d’estratègies per educar persones capaces i responsables.

Les idees que conté tenen l’objectiu de fer més fluïdes les relacions entre els pares i els fills, i està escrit d’una manera planera per tal que sigui llegidor. Tots els exemples són extretes de situacions de la vida quotidiana que tots hem de gestionar i que no sempre són fàcils: recollir, rentar-se les dents, fer els deures, vestir-se per sortir de casa, col·laborar amb les tasques domèstiques, menjar el necessari, etcètera.
Alguns dels temes són:
  • Com ho podem fer per no haver de repetir les coses cinc-centes vegades? Com parlar seriosament per fer complir allò que diguem?
  • Què fer quan hi ha conflictes entre germans? Quan cal acordar i quan cal manar? Sobre què i com cal arribar a acords amb els fills?
  • Com vetllar per l’autoestima dels fills? Com educar per a la llibertat i la responsabilitat?
  • Com gestionar els moments crítics com recollir, rentar-se les dents, fer els deures…?
  • Com fer de les hores de menjar un moment agradable?
  • Com dir que no i resistir amb serenitat? Què fer davant les rebequeries?
  • També hi ha consells i reflexions sobre…
  • Com relacionar-nos entre nosaltres com a pares i mares dels fills? La relació amb els avis i altres persones de la família. La relació amb els pares d’altres nens. La relació dels pares amb els mestres d’escola. Premiar i castigar…
Demaneu ‘Educar sense cridar’ a la llibreria i contacteu amb mi per a qualsevol dubte o comentari. Més enllà de les pàgines del llibre, estic a la vostra disposició.