Ja ho diu la dita: “Cada casa és un món i cada persona un misteri.” Què podem fer quan necessitem idees davant conductes dels nens que ens amoïnen i ens desconcerten? Quan el nostre fill s’enrabia més sovint del que ens sembla normal. Quan rebutja qualsevol suggeriment. Quan no tolera que li donem cap ordre. Quan les baralles entre els germans ens esgoten….

Eines per ajudar als paresQuè podem fer quan discrepem de la manera de fer d’altres familiars? Quan hi ha diferències amb la parella sobre l’educació dels fills? Quan cal acordar directrius educatives amb els avis i àvies o amb altres persones que s’ocupen dels nostres fills? Quan hi ha conflictes a la família?

Una orientació professional pot ser la clau perquè res d’això sigui un problema. A moltes famílies les ajuda una atenció particular per al seu cas. En una conversa propera i orientada a situacions concretes, es poden trobar solucions als reptes del dia a dia. Es tracta d’obtenir idees per fer canvis i aconseguir que la convivència flueixi amb tranquil·litat.
La proposta d’assessorament particular és flexible: convenim el dia i l’hora, acordem el lloc i decidim la durada en funció de les necessitats de cada situació. Una sola sessió pot ser suficient per a orientar canvis significatius que donin resultats ben interessants. I, en cas que sigui necessari un seguiment o altres sessions, les acordem segons les possibilitats de tots.