Us imagineu tractar amb les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu, sense enfadar-nos posant el crit al cel? Si ho aconseguíssim, viuríem més tranquils. A més, i això encara és més important, els fills podrien aprendre de nosaltres a regular la seva pròpia tensió en moments de contrarietat, perquè ells aprenen del que fem i no pas del que diem que cal fer. Com aprendre a educar sense cridar?

impremtaA més de les conferències i tallers, ho podeu fer a través del llibre que porta aquest nom.

Explica els aprenentatges de la meva experiència com a mare, educadora i mediadora de conflictes, un compendi d’eines per facilitar-vos la convivència diària amb els fills.

Si el vostre objectiu més gran com a educadors és dotar els nens i nenes d’eines que els permetin ser persones lliures i responsables, aquest llibre us ens en donarà les claus.

L’he escrit arran de les demandes reiterades dels pares i mares que assistien a les conferències i tallers, que desitjaven ampliar la formació i disposar de material escrit. Gràcies pel vostre interès i per animar-me a escriure un llibre que vol ser útil a totes les famílies que encara no han pogut venir!