Educar sense cridar, el llibre d’orientacions per acompanyar els fills cap a l’autonomia, ha estat aquesta setmana un dels més venuts segons El PeriódicoEducar sense cridar està escrit per ser útil. Conté consells i reflexions per ajudar pares i mares en les situacions més o menys complexes del dia a dia amb els fills, i també inclou idees sobre la relació dels pares entre nosaltres, la nostra relació amb els avis, amb els mestres d’escola…

portada_5enaedicioEl llibre tracta temes com els grups de whatsapp dels pares, una qüestió delicada que de vegades implica malentesos que poden derivar en conflictes. Com ho podem evitar? Què pot fer cadascú de nosaltres per contribuir a fer d’aquesta eina quelcom útil i que no agreugi problemes? A Educar sense cridar hi ha una anàlisi de les causes dels problemes i certes recomanacions. Es tracta d’un dels subtemes del capítol “Parlar dels fills”, i pot ser molt útil en tant que és breu i precís: què cal evitar, què cal fer.

Educar sense cridar és un llibre pràctic, amè i senzill. L’objectiu és que hi hagi més pares i mares tranquils i més nens i nenes responsables. Que el gaudiu molt!