L’educadora i sociòloga, Alba Castellví, ofereix aquest divendres dia 10 de febrer a les 20:30h a La Salle de Figueres la xerrada ‘Educar sense cridar’, dirigida a pares i mares.

La xerrada, que ensenya als pares i mares a fer front als AlbaCastellviproblemes d’una manera tranquil·la, està basada en el seu llibre Educar sense cridar. Acompanyant els fills d’entre quatre i dotze anys en el camí cap a l’autonomia d’Angle Editorial. Una publicació que va aconseguir ser èxit de vendes a Catalunya el passat Sant Jordi i que ha arribat ja a la sisena edició en català i a la segona en castellà.

‘Educar sense cridar’ és un mètode educatiu que proporciona les eines als pares, mares i persones a càrrec de nens i nenes per desenvolupar una educació basada en la responsabilitat,  que permeti educar amb tranquil·litat, serenitat i confiança. En les seves xerrades i tallers, l’autora ens dóna les claus per “tractar amb les criatures sense perdre les maneres, sense aixecar la veu i sense enfadar-nos”, tal com apunta Castellví. Un fet que pot semblar tot un repte però que l’educadora i sociòloga aconsegueix facilitar amb el seu mètode i els seus consells pràctics.