L’educadora i sociòloga, Alaba Castellví, se’n va a Vitòria-Gasteiz per participar a la XXI Trobada d’Escoles de Mares i Pares. En aquesta trobada, Castellví ofereix una conferència sobre ‘Educar sense cridar’, el mètode que l’any 2016 la sociòloga va bolcar en un llibre del mateix nom i que ha arribat a convertir-se en un best seller en el camp de l’educació.

foto-alba4L’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte dia 4 de març al Palau de Congressos Europa a les 16:00h, l’obrirà la regidora delegada del Departament de Cultura, Educació i Esport, Estíbaliz Canto Llorente. Després de l’obertura oficial, Alba Castellví farà la seva xerrada i, finalment, hi haurà un col·loqui amb l’educadora, moderat per Juan José Casado.

‘Educar sense cridar’ és un mètode educatiu que proporciona les eines als pares, mares i persones a càrrec de nens i nenes per desenvolupar una educació basada en la responsabilitat, que permeti educar amb tranquil·litat, serenitat i confiança. En les seves xerrades i tallers, l’autora dóna les claus per “tractar amb les criatures sense perdre les formes, sense aixecar la veu i sense enfadar-nos”. Un fet que pot semblar tot un repte però que Castellví s’aconsegueix facilitar amb el seu mètode i els seus consells pràctics.