Serveis i assessoraments: xerrades, tallers, coaching familiar, cursos i consultes personalitzades

Dono a les famílies eines molt pràctiques per poder acompanyar els fills amb una autoritat tranquil·la que els doni confiança. El públic de les activitats hi té un paper actiu i són els seus propis reptes els que abordem a les xerrades i tallers.

Les escoles, les AMPES i altres associacions, així com els ajuntaments, organitzen aquesta activitat per ajudar els pares i mares i persones a càrrec d’infants d’una manera concreta i molt efectiva.

Les famílies que ho vulguin poden sol·licitar entrevistes particulars per abordar els seus problemes concrets. Es poden realitzar en despatx o a domicili. Ofereixo també el servei de coaching familiar per orientar a les famílies en l’educació i la convivència amb els fills.

Xerrades

Conferència educar sense cridar

EDUCAR SENSE CRIDAR

Dirigit a pares i mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys.

Abordem els problemes que més neguitegen els pares i mares i proposem idees concretes per fer-hi front d’una manera tranquil·la i consistent amb l’objectiu d’educar la responsabilitat dels infants.

JaNoFaig

EDUCAR SENSE SERVIR-LOS: INFANTS MÉS SEGURS I AUTÒNOMS

Adreçat a famílies amb fills i filles de 3 a 12 anys.

Xerrada per educar l’autonomia i la confiança dels fills. Es fonamenta en la capacitat d’aconseguir amb l’esforç personal el que un es proposa. Aprendrem a ajudar els fills a construir una confiança basada en l’autonomia que els permeti sentir-se segurs i així aprendre i emprendre.

Conferència conviure amb l'adolescent sense cridar

CONVIURE AMB L’ADOLESCENT SENSE CRIDAR

Per a pares i mares de joves a partir de 12 anys.

Donem idees per gestionar els problemes més freqüents, com ara la negociació de la llibertat, les responsabilitats domèstiques, l’ús dels aparells electrònics i la confiança.

Conferència joves i oci nocturn

JOVES I OCI NOCTURN

Dirigit a pares i mares de joves de 12 a 18 anys.

Parlem de la llibertat en l’adolescència, de l’atractiu de la nit i de les necessitats i el comportament dels joves en aquest moment. Com dialogar amb els fills, negociar-hi i transmetre’ls valors.

Tallers

Xerrada taller educar sense cridar

EDUCAR SENSE CRIDAR

Dirigit a pares i mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys. Durada adaptable a les necessitats (a partir d’un mínim de 2 hores).

Abordem els problemes que més neguitegen els pares i mares i proposem idees concretes per fer-hi front d’una manera tranquil·la i consistent amb l’objectiu d’educar la responsabilitat dels infants.

Xerrada taller conviure amb l'adolescent

CONVIURE AMB L’ADOLESCENT SENSE CRIDAR

Per a pares i mares de joves a partir de 12 anys. Durada adaptable a les necessitats (a partir d’un mínim de 2 hores)

Aprenem a aplicar fórmules per per gestionar els problemes més freqüents: la negociació de la llibertat, les responsabilitats domèstiques, l’ús dels aparells electrònics, l’oci nocturn i la confiança.

germansbarallantse

CONFLICTES ENTRE GERMANS

Dirigit a pares i mares i persones a càrrec d’infants fins a 12 anys. Durada adaptable a les necessitats (a partir d’un mínim de 2h).

Quan i com intervenir quan els germans discuteixen i es barallen. Eines per als pares per ajudar-los a gestionar els conflictes. Els dos objectius són fer més fluïdes les relacions familiars i dotar els fills d’instruments per a la gestió dels conflictes al llarg de la vida.

Serveis especialitzats

Assessorament personalitzat

ASSESSORAMENT PARTICULAR A FAMÍLIES

Atenció concreta al vostre cas. Trobem solució als problemes amb els fills.

Ofereixo diferents tipus de serveis segons les necessitats de cada cas:

 • Counselling
 • Mediació
 • Teràpia breu centrada en solucions
 • Coaching familiar
Mother and Daughter Talking

MEDIACIÓ ENTRE PARES I ADOLESCENTS

Les famílies que ho vulguin poden sol·licitar entrevistes particulars per abordar els seus problemes. Es poden realitzar en despatx o a domicili. 

Pares i fills adolescents sovint tenen problemes de convivència. L’alegria de quan els fills eren petits pot transformar-se en inquietud i mal humor si no es troben acords per conviure respectant les necessitats de tots. La mediació és un procediment per  arribar a aquests acords.

Continua llegint

?

XERRADES I TALLERS SEGONS DEMANDA

Faig xerrades i tallers centrats en demandes concretes.

Com a especialista en la gestió de conflictes i l’educació, puc donar resposta a inquietuds concretes relacionades amb aquests temes. Poseu-vos en contacte amb mi per plantejar les vostres demandes.

Per exemple: els àpats, la família extensa, les famílies recompostes, conflictes entre el pare i la mare, els deures dels fills, l’ús de les noves tecnologies…

Serveis per a escoles

serveisescoles

SERVEIS PER A MESTRES

A l’aula sense aixecar la veu: eines per a la serenitat del mestre.

 

 

 

 

 

Taller escola pares i mares

SERVEIS PER A PARES I MARES

Aquests són els serveis interessants per als pares i mares:

 • Assessorament particular a famílies.
 • Mediació entre pares i adolescents.
 • Xerrada – taller Educar sense cridar.
 • Xerrada Conviure amb l’adolescent sense cridar
 • Xerrada sobre els Conflictes entre germans.
 • Xerrada Educar sense servir-los: infants més segurs i autònoms.
 • Escola de pares i mares (diverses sessions)
ALBERTO SAIZ......12-09-08.... VALENCIA Comedor escolar del colegio Balmes de Valencia //Foto: Alberto Sáiz // 12-09-08 // Valencia // ARCHDC Alberto Sáiz

UN MENJADOR TRANQUIL

Eines per millorar el clima del menjador de l’escola, amb un doble objectiu: aconseguir un millor clima al menjador i així assolir un resultat educatiu.

Així com en un clima de tensió, crits i conflictes, nens i adults s’estressen, en un clima de tranquil·litat, converses en veu baixa i diàleg, es poden relaxar.

El resultat educatiu depèn de la relació que els monitors mantinguin amb els infants, per això és tan important que sigui una relació tranquil·la i de respecte mutu.