Coaching familiar, com ens pot ajudar a millorar la convivència a casa?

Discuteixes amb els teus fills? No et poses d’acord amb la teva parella en relació a les dinàmiques familiars? Notes que no flueix la comunicació a casa? Si et trobes en aquesta situació et pot anar bé l’assessorament d’una coach familiar.

Quan els fills van creixen sovint sorgeixen desavinences, tant amb ells com amb la parella o altres membres de la família: tenim parers diferents sobre qüestions educatives, sobre l’organització de la casa, sobre el tracte amb els nens… I a mesura que els fills es fan adolescents aquests problemes creixen i solen implicar conflictes amb ells: els nois i noies i els pares sovint discutim i no sempre és fàcil sentir-se bé convivint en família. Els criteris d’uns i altres sobre el més convenient són diferents, les exigències i l’opinió sobre els drets de cadascú entren en conflicte, la comunicació és cada vegada més difícil.

Els problemes de convivència tenen solució a través d’un procés d’acompanyament o coaching que ens permetrà canviar la situació. Les relacions a la família poden ser com nosaltres vulguem: només cal treballar-hi per fer-ho possible. La coach ajuda a trobar l’equilibri i a restablir l’harmonia a través de situacions reals de la família, aprofitant les qualitats de cada membre.

Treballant particularment i amb la família podem reforçar els vincles afectius entre tots els membres. Podem millorar el que ens preocupa i fer un procés molt enriquidor que ens porti a millorar les relacions des d’ara i per sempre.

El treball es fa individualment i també en equip: es defineixen els objectius a assolir i es fa un pla d’acció. El resultat és un vincle més fort, una millora de la comunicació i, sobretot, noves dinàmiques que permeten a cadascun dels membres de la família trobar-se bé amb els altres.

L’Alba Castellví és sociòloga i educadora, disposa d’una consulta privada on assessora famílies de manera particular; mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us hi podeu posar en contacte per demanar una consulta.

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge