Alba Castellví participa a la taula rodona de la XVI Jornada de bones pràctiques en educació de la Diputació de Barcelona

Dimarts 27 de juny l’educadora i sociòloga Alba Castellví va participar a la XVI Jornada de bones pràctiques en educació “calidoscopi d’accions inclusives al territori: iguals i diferents”, que organitza la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona.

IMG_4774En aquesta jornada presidida pel diputat Rafael Homet Alba Castellví va moderar la taula rodona “Què entenem per inclusió educativa?” on hi van participar el professor en Sociologia de l’Educació de la UB, Xavier Martínez-Celorrio, i el director de la Fundació Aspasim, dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica, Efrén Carbonell.

Al llarg de la jornada es va poder reflexionar sobre el rol dels ajuntaments en la implementació de polítiques i estratègies adreçades a acompanyar el sistema educatiu i la societat en general a la inclusió de les diversitats. La taula rodona va consistir en un diàleg al voltant del tema de l’educació inclusiva i el territori, tenint en compte les competències i les incumbències de  l’administració local  en aquest tema.

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge