Alba Castellví participa en el projecte ‘Redissenyem la reunió amb famílies’ de la Fundació Bofill

Com podem redissenyar la primera trobada amb les famílies per millorar el seu compromís amb l’educació dels alumnes al centre?

Aquesta és la pregunta que es fa la Fundació Bofill en el seu projecte ‘Redissenyem la reunió amb les famílies’, una iniciativa que compta amb un equip de 14 experts en educació, entre els quals s’hi troba la sociòloga i educadora Alba Castellví.

La Fundació Bofill va fer una crida a buscar centres educatius que desitgessin repensar les trobades amb les famílies, amb l’objectiu d’elaborar propostes i solucions dirigides a generar una nova relació entre famílies i professorat. Els centres seleccionats ja estan treballant amb els assessors del consell en el redisseny d’aquestes reunions.

Més informació:  https://www.fbofill.cat/projectes/crida-redissenyem-la-reunio-amb-families

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge