03/09/2017 El Suplement, Catalunya Ràdio – Recuperar els horaris a casa després de les vacances

Ja fa uns dies que fem el compte enrere: falta poc per començar l’escola. S’acaba un temps flexible en horaris i hàbits i en comença un altre en què, amb més ganes els uns i no tantes els altres, tornarem a recuperar rutines amb l’objectiu que ens ajudin a fer possible el nostre projecte de vida durant el curs. Un projecte que inclou que tots els membres de la família puguem créixer personalment i contribuir al benestar de casa nostra. Caldrà treballar i estudiar, compaginant els horaris d’infants, joves i grans, caldrà un temps pel joc i un temps per la cura, un temps per les tasques d’organització i un temps per l’oci compartit, un temps per descansar i un temps per nosaltres mateixos… Com ho farem per tenir un curs tranquil i plaent? Hi ha alguna manera d’evitar anar amb presses a tot arreu? Com ho podem fer per no sentir-nos esgotats i no patir la sensació que la quotidianitat se’ns sobreposa?

Quins hàbits ens hi poden ajudar?

Podeu sentir com en parlem a El Suplement amb Ricard Ustrell.

Últims articles

Categories

Categories

Pròxims esdeveniments​

No hi ha esdeveniments pròxims.

Envia'm un missatge