Com ha de ser la relació entre pares i mares i docents? En parlarem a Catalunya Ràdio diumenge a 2/4 de 10

El compte enrere arriba al final: falten molts pocs dies per tornar a escola. I, ben aviat, tindrem la reunió d’inici de curs.  Serà la primera presa de contacte d’aquest any escolar amb les mestres i la direcció del centre.

tornada-escolaConeixerem els tutors i els especialistes, homes i dones que compartiran una part substancial del temps amb els nostres fills i que els acompanyaran en moments bons i dolents, que hi conviuran amb alegries i tristeses, que els ajudaran a avançar en el camí de l’aprenentatge intel·lectual, social i emocional en el marc d’una comunitat més gran d’iguals. Aquestes persones, a les mans de les quals hi posem els qui més ens estimem, formen part del nostre equip més pròxim d’educadors.

Com ha de ser la relació entre pares i  mares i docents? Què passa si no ens avenim amb els mestres dels nostres fills? Què podem fer per  comunicar-nos amb els mestres de la manera que més contribueixi al benestar dels nens i nenes i dels joves? I fins i tot, què  podem fer si no ens agrada l’escola que ens ha tocat?

De tot plegat en volem parlar a l’espai d’educació de El Suplement de Catalunya Ràdio diumenge a 2/4 de 10. Us hi esperem!

Últims articles

Categories

Categories

Pròxims esdeveniments​

Envia'm un missatge