10.02.2018 – La mediació familiar per resoldre conflictes entre pares i fills a El Suplement

180210 mediacio suplementLa mediació ajuda les famílies a viure millor. Conflictes amb els fills adolescents, conflictes entre els pares i d’altres es poden resoldre a través de la mediació. Es tracta d’un procés que té en compte els interessos i necessitats de totes les parts i que permet reconstruir relacions malmeses. Els que ens dediquem a la mediació familiar us ho podem assegurar: val la pena intentar aquest procediment constructiu que us permetrà refer el tracte cordial amb les persones més properes. 
En vam parlar diumenge 10 de febrer a El Suplement de Catalunya Ràdio, amb en Ricard Ustrell. Us recomano l’audio de la secció! Cliqueu en la imatge per accedir-hi.

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge