Grups de pares

Grups de pares

Quan eduquem els fills ens assalten molts dubtes i inseguretats. Ho faig prou bé? Per què no me’n surto quan vull que el meu fill…? És prou feliç? És tan autònom com convindria a la seva edat? Ha d’assumir més responsabilitats? Les inquietuds solen ser força compartides entre els pares i mares que tenen fills de les mateixes edats, tot i les particularitat de cada família.

L’assessorament particular és ideal per resoldre qüestions concretes que afecten la nostra família específicament. Però una altra opció interessant és compartir inquietuds i experiències amb altres pares i mares, sota la coordinació professional d’una persona experta en educació i en acompanyament de famílies.

Per això inscriure’s en un Grup de pares o Grup de famílies organitzat per una associació, escola o institut pot ser una gran idea per sentir-se alhora acompanyat i assessorat.

Permet rebre el recolzament d’altres adults amb els mateixos dubtes, conèixer les solucions que altres famílies han trobat, adonar-se de la gran varietat de possibilitats que hi ha i compartir les pròpies vivències.

Els espais mensuals que condueixo, a més, s’adapten a les necessitats de cada grup i, com que les places són limitades a un màxim de 20 persones, permeten fer un seguiment de l’evolució dels resultats que va obtenint cada família.

Els grups es formen en funció de l’edat dels fills. Així, la proposta és la següent:

  • Grup 3 a 6 de anys: Començar bé.
  • Grup de 7 a 11 anys: Fem un bon camí.
  • Grup de 12 a 16 anys: Transitem l’adolescència amb bon peu.

Si voleu inscriure-us al grup del vostre centre educatiu, poseu-vos en contacte amb l’AMPA/AFA o amb la direcció del centre. En cas que encara no s’hi hagi format un grup de famílies, podeu impulsar aquesta iniciativa posant-vos en contacte amb mi: .

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge