01.01.21 – Trucos para disfrutar educando, ara en obert

Alba Castellvi Homenaje Educación Gestionando Hijos

Ja podeu accedir a la meva ponència Trucos para disfrutar educando que es va programar el 18 de desembre passat dins l’Homenaje a la Educación que va organitzar Gestionando Hijos. Ara, en obert per a tothom, junt amb la resta de ponències. Al meu canal de Youtube, dins la secció Educar sense cridar.

Últims articles

Assignatura pendent

Tot i que cada vegada tenim més clar que necessitem formar-nos per ser feliços, i afegim dosis d’educació emocional als currículums dels més petits, ni tan sols els grans aprovem una assignatura que és clau per tenir una bona vida plena. Es tracta d’aprendre a tractar amb els altres. Molt especialment amb els que pensen diferent de nosaltres.

Llegir mes »

Categories

Categories

Envia'm un missatge