15.07.2021 – Com gaudir de les vacances, a RNE

Per viure les vacances en família cal fomentar l’autonomia, posar límits, experimentar noves formes de relacionar-nos i gaudir del fet de tenir fills. N’hem parlat amb la Pepa Fernández al seu programa De Pe a Pa de RNE.
Podeu escoltar el podcast aquí (a partir del minut 24).

Si us interessa aprofundir en el tema, us recomano alguna de les xerrades que podeu organitzar al vostre centre o a la vostra comunitat:
Educar-los sense servir-los: fills més autònoms i segurs
Educar sense cridar

També us convido a llegir, entre d’altres, els següents articles del meu blog:
Cal avorrir-se?
Punta Cana sense nena

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular; faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.

Últims articles

Categories

Categories

Envia'm un missatge