Aquest matí hem parlat de El juego del calamar, nens i adolescents amb en Jordi Basté i el professor de secundària Cristian Olivé al programa de ràdio El món a RAC1.

Més enllà de l’esgarrifança i preocupació per tanta violència a l’abast dels nostres fills hi ha també oportunitats educatives. El que hem de fer depèn molt de l’edat dels infants o adolescents, i aquí hem fet un primer apropament al tema.
Podeu accedir a un article amb un resum del programa i el podcast aquí.

Si us interessa el tema, us recomano alguna de les xerrades, tallers o grups de treball que podeu organitzar al vostre centre o a la vostra comunitat:
Educar sense cridar
Adolescents: educar sense desesperar(-se)
Adolescents i mòbil: com fer-ne un bon ús
Transitem l’adolescència amb bon peu

També n’estem parlant molt a RNE, dins la meva participació quinzenal a De Pe a Pa amb la Pepa Fernández, cada dijous altern al voltant de les 10.30 h.
Podeu trobar els podcasts en aquesta mateixa secció Notes de Premsa.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.