Aquest dijous 30 de setembre vam seguir parlant dels adolescents amb la Pepa Fernández al seu programa De Pe a Pa de RNE.
Podeu accedir al podcast aquí (a partir del minut 22).

Hem parlat de com escoltar els adolescents i guanyar-nos la seva confiança. És un tema en el qual anirem aprofundint de la mà del meu nou llibre que trobareu a les llibreries a partir de l’11 d’octubre: Educar adolescents (Angle Editorial).

Si us interessa el tema, us recomano alguna de les xerrades, tallers o grups de treball que podeu organitzar al vostre centre o a la vostra comunitat:
Adolescents: educar sense desesperar(-se)
Adolescents i mòbil: com fer-ne un bon ús
Transitem l’adolescència amb bon peu

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.