Núvol, el digital de cultura, publica en portada avui l’entrevista que m’ha fet l’Àngels Masqué. Amb el títol “Els pares han renunciat a exercir l’autoritat”, es tracta d’una bona conversa al voltant del meu nou llibre Educar adolescents amb la idea que és possible entrendre’s amb els fills adolescents. Text i vídeos per anar desgranant propostes i recursos, que trobareu més detallats al llibre.
Us convido a llegir-la (i veure-la) aquí.

Podeu conèixer el llibre Educar adolescents i la resta de les meves publicacions aquí.

Notícies relacionades:
Educar adolescents a Ràdio Estel
Mòbils i adolescents a RNE
Escoltem els adolescents a RNE
Educació i límits a RNE
Parlem de El juego del calamar a RAC1
Parlem de pantalletes a RNE

Si us interessa el tema, us recomano alguna de les xerrades, tallers o grups de treball que podeu organitzar al vostre centre o a la vostra comunitat:
Educar sense cridar
Adolescents: educar sense desesperar(-se)
Adolescents i mòbil: com fer-ne un bon ús
Transitem l’adolescència amb bon peu

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.