Aquest dijous hem parlat amb la Pepa Fernández dins el seu programa De Pe a Pa d’un pensament recurrent dels pares: que el caràcter dels fills és el resultat de com han estat educats. Si voleu saber la resposta, escolteu-nos!

Podeu accedir al podcast aquí.

Per reflexionar sobre altres pensaments que tenim sovint sobre els nostres adolescents, us convido a llegir aquest article del blog: Pensaments que ajuden davant el malestar amb l’adolescent

Podeu trobar el meu llibre Educar adolescents aquí, així com la resta de les meves publicacions.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.