Molts cops la forma de comunicar-nos amb els fills determina si la conversa millora o empitjora. Aquest dijous hem parlat amb la Pepa Fernández a De Pe a Pa, de RNE, sobre com conversar millor amb els nostres fills adolescents. Hi ha preguntes o comentaris que no hem de fer?
Podeu accedir al podcast aquí.

Us recomano la lectura d’aquest article al meu blog: Pensaments que ajuden davant el malestar amb l’adolescent

Podeu trobar els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.