Per què maldem perquè els fills estiguin sempre contents? Fem bé? Hem de deixar que els fills tinguin problemes? N’hem parlat de tot plegat amb la Pepa Fernández a la secció educativa del programa De Pe a Pa, a RNE.
Podeu accedir a l’àudio aquí.

Us convido a seguir reflexionant sobre el tema amb aquests altres articles:
Cal avorrir-se?
Dir que no: quan i per què
Fer els deures amb els fills no té cap impacte en el seu aprenentatge… I doncs? Com afavorir els aprenentatges dels fills?

També podeu assistir o encarregar alguna d’aquestes xerrades a la vostra comunitat:
Ajudar a aprendre des de casa
Conflictes i col·laboració entre germans
Contes per ajudar a créixer
Educar-los sense servir-los: fills més autònoms i segurs

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.