Els nostres fills i els diners. És bo assignar-los una paga periòdica? Ha de relacionar-se aquesta paga amb les tasques domèstiques de la seva responsabilitat? O és millor desvincular-la? O donar-los diners quan ho necessitin? De tot això n’hem parlat amb la Pepa Fernández al seu programa de RNE De Pe a Pa per ajudar els pares a tenir criteris per educar millor.
Podeu accedir al podcast aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.