Aquest dijous hem parlat dels factors que motiven els adolescents a estudiar. És bo incentivar-los amb premis perquè s’esforcin més? Quines són les raons a favor i en contra des del punt de vista pedagògic?
Ho hem comentat amb la Pepa Fernández dins la secció educativa del programa De Pe a Pa de RNE.
Podeu accedir al podcast dins el meu canal de Youtube aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.