Aquest dijous a RNE hem parlat de la desmotivació que a vegades senten els joves per a estudiar. Quines causes porten als adolescents a tenir poc interès en els estudis? Hi ha alguna cosa que es pugui fer des de casa? Les respostes a aquestes i altres preguntes les trobareu en el meu espai educatiu radiofònic.
Podeu accedir al podcast aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.