Creiem que, com a pares, és el nostre deure educar als fills. Però, què passa amb allò que no podem canviar? Com assumir que no som responsables de tots els errors dels nostres fills? Aquest dijous hem parlat del tema amb la Pepa Fernández dins el seu programa De Pe a Pa, a RNE.

Podeu accedir al podcast dins el meu canal de Youtube aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.