Tots els colors de l’amor s’ha traduït al polonès, i és una novetat publicada per l’editorial Jednosc. Karolina Zalewska, una de les 10 blogueres més influents sobre literatura infantil a Polònia, n’ha fet una preciosa ressenya al seu blog, que ha compartit també a les xarxes tant ella com l’editorial.
Podeu trobar aquí la seva publicació en polonès, però amb l’ajut dels traductors en línia la podreu entendre.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.