Educar és un art i hi ha persones que hi tenen un talent natural, però d’altres necessiten aprendre’n. Per això és important que ens formem com a pares per tal d’educar millor els nostres fills. Aquest dijous n’hem parlat a la secció educativa de De Pe a Pa, a RNE.
Podeu accedir al podcast dins el meu canal de Youtube aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.