Torna l’estiu, aquest cop un xic diferent després de dos anys de restriccions. Com enfocar aquest llarg període de lleure i llibertat per als nostres fills?
La Judit Monclús ha tingut una xerrada força interessant amb mi i també amb altres professionals al voltant d’aquest assumpte. Podeu llegir-ne les conclusions, i alguns consells, en aquest article de l’Ara Criatures. També us el podeu descarregar en pdf aquí.

Podeu accedir als Consells d’estiu i altres vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.