En el nostre últim dia abans de vacances… Alliberarem els pares d’algunes càrregues que no els corresponen! De què no són responsables els pares? Idees per a relaxar-se davant algunes qüestions que ens sobrecarreguen per a passar un estiu més lleuger i feliç.
Amb Pepa Fernández, dins la meva secció educativa del programa De Pe a Pa, a RNE.

Podeu accedir al podcast dins el meu canal de Youtube aquí.

Podeu accedir a més vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.