Amb motiu de la meva visita a la Massana per participar a la taula rodona sobre els valors del diàleg dins la programació de La Serenalla Market, avui hem parlat amb en Víctor González de parlar, de dialogar. El resultat ha estat una entrevista que s’ha publicat a la Contra del Diari d’Andorra.
Podeu accedir a l’article aquí. També us el podeu descarregar en pdf aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.