La revista de filosofia de l’actualitat Valors desglossa, en el seu darrer número, el valor de l’escola. Per a què serveix anar a escola? En Martí Teixidó, Gemma Castanyer, César Coll, Pascual Gil Gutiérrez, Piedad Shauquillo, Irene Verde i jo mateixa hem abordat aquest tema.
Qui i què necessitem per educar? Podeu llegir el meu i la resta d’articles en el número 206 de la Revista Valors. Aquí trobareu ja el meu article en obert.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.