Aquest dissabte hem fet tertúlia amb en José Antonio Marina i Andrés Aberasturi, de la mà de la Pepa Fernàndez, que ha passat el seu programa al cap de setmana. Ha estat un honor compartir amb en Marina, ja que ell és per a mi una autoritat.

Podeu accedir al podcast de la tertúlia a la secció de ràdio del meu canal de Youtube.

Podeu accedir a la resta dels meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.