Aquest dijous, dins la secció educativa del programa La Caravana de Ràdio Estel, he parlat amb en Joan Trias dels adolescents, del meu llibre Educar Adolescents i del coaching familiar.
Podeu accedir a l’entrevista a la secció de ràdio del meu canal de Youtube.

Podeu accedir a la resta dels meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.