Fa uns dies em van demanar la meva opinió sobre aquest tema tan actual, la hipersexualització o la idoneïtat de la roba femenina per a un article a la revista Glamour.es, al qual vaig intentar aportar una mica de sentit comú. I és que afecta especialment a infants i adolescents.

Podeu accedir a l’article en aquest enllaç.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.