El portal Educación 3.0, líder en informació sobre innovació educativa, recomana Adolescentes, l’edició en castellà del meu llibre Educar adolescents, publicat per Urano Ediciones aquest 18 d’octubre. Podeu trobar-hi una petita ressenya i un enllaç per comprar-lo dins la secció de Novetats editorials de la tardor aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.