Amb motiu del taller que he portat a terme a Terrassa dins el cicle Fills i mòbils organitzat per Abacus en diverses ciutats, el Diari de Terrassa m’he fet una entrevista per parlar d’aquesta temàtica. Podeu llegir l’article en aquest enllaç o descarregant-lo aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.