“Los adolescentes deben aprender a controlar sus impulsos: nadie es libre si vive sometido a la tiranía de las pasiones.” Així comença aquesta completa entrevista que m’ha fet en Aurelio Álvarez Cortez, coordinador de la revista, novament amb un interessant caire sociològic. Perquè els adolescents s’endinsen de ple en la societat.
Podeu accedir a l’entrevista aquí (en castellà).

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.