Arran del meu nou llibre “Educar adolescents” i del taller “Fills i mòbils” que he estat portant a terme en diverses llibreries Abacus, i coincidint amb la sessió a Tarragona, l’Anna Cartañà m’ha entrevistat al seu programa Què de què de Ràdio Tarragona.

Hem parlat del llibre, del taller, però també de la visió sociològica de la problemàtica adolescent, una mirada que aporta llum a les ja habituals psicològiques i educatives. Us convido a escoltar l’entrevista aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.