Els adolescents posen a prova tot el que hem après com a pares. Quan ja ens pensàvem que en sabíem, ens toca reaprendre i trobar noves formes de relacionar-nos amb els fills. En parlem, i del meu llibre Educar Adolescents (Angle Editorial) / Adolescentes (Urano Ediciones), amb en Pablo Alcaraz, al seu programa La ciutat d’Onda Cero Tarragona.
Podeu accedir a l’entrevista aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.