La revista Hola!, a la secció Padres de la seva edició online, publica un article sobre el meu darrer llibre Edicar adolescents (Angle) / Adolescentes (Urano). Hi explica alguns conceptes importants que presento en aquest llibre respecte a les estratègies de comunicació. Podeu accedir al text aquí (en castellà).

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.