Jose Mª Escudero, soci fundador de Susurros de Luz, ha fet una ressenya del meu llibre Adolescentes (Educar adolescents, en català) a la revista d’aquesta associació sense ànim de lucre que treballa a Espanya i Amèrica Llatina.
Podeu accedir a l’article aquí.

Podeu accedir als meus vídeos i podcasts dins el meu canal de YouTube aquí.

Podeu conèixer els meus llibres aquí.

Si us interessa alguna de les meves formacions, podeu consultar-les aquí.

Sóc sociòloga i educadora, disposo d’una consulta privada on assessoro famílies de manera particular. Faig mediació entre pares i adolescents, coaching familiar, orientació a pares i mares per donar-los-hi algunes claus per millorar la convivència a casa, o bé resoldre conflictes concrets. Us podeu posar en contacte amb mi per demanar una consulta.