Per donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: ALBA CASTELLVI MIQUEL
NIF: 46763871H
Adreça: C/ RIERA 9 08775 TORRELAVIT – BARCELONA
Telèfon: 667 666 488
Email:

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.albacastellvi.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre ALBA CASTELLVI MIQUEL amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari accepta i queda informat que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ALBA CASTELLVI MIQUEL.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de la pàgina web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’ALBA CASTELLVI MIQUEL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de la seva pàgina web. No es podrà citar les fonts, excepte si hi ha consentiment per escrit d’ALBA CASTELLVI MIQUEL.

Contingut de la web i enllaços (links)

ALBA CASTELLVI MIQUEL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web. Es podrà limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ALBA CASTELLVI MIQUEL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat d’ALBA CASTELLVI MIQUEL. La presència de “links” o enllaços a la pàgina web d’ALBA CASTELLVI MIQUEL té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.