Articles

germans

Conflictes entre germans: abastir-nos d’eines per poder-les compartir

Els conflictes entre els nostres fills, entre els germans que conviuen a casa, poden arribar a ser d’allò més desgastadors per a pares i mares. Si ens hi fixem bé, veurem que a l’hora de fer-hi front –a l’hora de posar-hi pau, a l’hora de calmar els ànims, a l’hora d’ajudar-los a entendre’s de bones maneres…- els pares comptem amb ben poques eines: com a molt, solem disposar del sentit comú i un sentit de justícia que moltes vegades no sabem com aplicar perquè l’origen de la controvèrsia és poc clar i no sabem a quin fill atribuir la responsabilitat

Llegir més »

El 2018, presents, feliços i tranquils

Llegir el recull de desitjos pel 2018 dels infants d’una escola de Barcelona, publicats per Catorze i que podeu veure aquí, https://www.catorze.cat/noticia/8521/aquest/any/nou/desitjo m’ha fet venir ganes de destacar alguna qüestió i de compartir-la.

Llegir més »

Un tastet de cireres

Aquí us deixo un tastet del cistell de cireres, per anar fent boca… Gaudiu-ne i parleu-ho amb el tió, els Reis i el Pare Noel. De ben segur que ells hi estaran d’acord!

Llegir més »

La mort dels vells

No fa gaires dies va morir un avi relativament pròxim. El seu comiat em va portar a fer alguna reflexió que vull compartir.

Llegir més »