La meva consulta

A qui va dirigida?

La meva consulta és un espai per millorar un d’aquests aspectes:

  • El benestar dels fills
  • El benestar dels pares
  • Les relacions familiars entre els pares i els fills
  • Les capacitats d’infants i joves
  • La relació de parella
  • Les relacions familiars amb els avis i altres persones

Us ajudaré amb un plantejament profund de les necessitats de la família acompanyat d’idees concretes pràctiques i efectives. També us donaré pautes per portar a terme aquestes idees i un bon mètode de seguiment.

Junts trobarem maneres de viure més tranquil·les i maneres d’educar per a una llibertat responsable que garanteixi el respecte i el benestar de tots els membres de la família. Aconseguim una autoritat tranquil·la i unes relacions educatives sanes i alegres.

Com funcionen les consultes

Veniu per primer cop, o ja ens coneixíem?

Tenim dos tipus de visita: quan veniu per primera vegada, i quan ja heu vingut abans. La primera vegada destinarem a la visita tot el temps necessari, reserveu-vos sempre més d’una hora. Un cop ja ens haguem conegut, la resta de vegades les sessions duraran una hora. Hi ha famílies que només tenen consultes puntuals, i que amb una sola visita ja resolen el seu problema. I n’hi ha d’altres que pel seu cas requereixen una mica de continuïtat. Es per això que us faig dir, quan ompliu el formulari de reserva, si sou clients nous o ja heu vingut alguna vegada. Si sou clients nous la web farà una reserva d’un temps llarg. Si repetiu la web farà una reserva d’una hora només.

Ens podem allargar en una consulta?

Algun cop quan ja portem una hora de la consulta, ens trobem en plena feina, o trobem que estem avançant molt, o els pares volen continuar per abordar més temes. Si es dona aquest cas, us informaré que ja s’acosta l’hora, i us faré saber si tinc disponibilitat per seguir treballant amb vosaltres. En cas que sigui així, facturarem per blocs de 30 minuts a raó de 30€ tant si la consulta és online com presencial.

On fem la consulta?

També podeu triar si la fem online, a casa meva (a Sant Sadurní d’Anoia, a 40min de Barcelona, sortida 27 de l’AP7), o a casa vostra. Si vinc a casa vostra us faig un càrrec extra pel desplaçament. L’opció de visitar-vos a domicili us la puc oferir si us trobeu a Barcelona ciutat o a la rodalia.

No us descuideu de posar el vostre telèfon i email quan feu la reserva d’hora, perquè si hi hagués algun contratemps us pogués avisar amb antelació.

Consulta Online

Si vols o creus que necessites una consulta en línia, omple el formulari, i em posaré en contacte amb tu.

mfdz_manos

Consulta Presencial

Si prefereixes una consulta presencial, omple el formulari indicant quina és la teva preferència, a domicili o en el meu despatx i em posaré en contacte amb tu.