Llibres publicats

Novetat! Educar adolescents

Novetat! Educar adolescents

Novetat! Educar adolescents és un llibre pràctic per fer més agradable la convivència en família quan hi ha adolescents. Idees perquè els fills ens tinguin confiança i per ajudar-los a fer front als riscos i als reptes del seu moment vital en la societat canviant actual. Hi trobareu reflectits els sentiments dels pares, les dificultats per encarar els canvis, les pors i els malestars, i també eines per relacionar-se amb l’adolescent d’una manera més serena. En definitiva, un manual per discutir menys i ser més feliços junts pares i fills.

Publicat en català (Angle Editorial) i en castellà (Urano).

Un Cistell de cireres

Un Cistell de cireres

Set contes petits que ajudaran els infants a créixer. Contes divertits que els faran pensar en actituds i valors importants. Els set contes ajuden a reflexionar sobre la frustració i les rebequeries, la rectificació, l’esforç, la persistència, l’autoestima, l’abús de les pantalles, la responsabilitat, l’austeritat… Actituds i valors que podem treballar en família a partir de les històries. Al final de cadascun dels contes, una reflexió pels adults i preguntes per fer als petits per treure tot el suc del conte. Ideal entre 3 i 8 anys.

Publicat en català (Estrella Polar), castellà (Timun Mas), en format e-book i audiollibre.

Tots els colors de l’amor

Tots els colors de l’amor

Una història sobre l’amor a la família. Hi ha moltes maneres d’estimar, l’amor té molts colors. La Clara pateix perquè pensa que potser els seus pares l’estimaven més abans de l’arribada del seu germà, i gràcies a la coneixença d’un personatge misteriós descobrirà aspectes de l’amor que no coneixia, aprendrà a connectar amb els seus sentiments i es podrà tranquil·litzar. Una història que apropa petits i grans a l’art d’estimar.

Publicat en català (Bindi Books), gallec (Editorial Galaxia) i polonès (Editorial Jednosc).

Educar sense cridar

Educar sense cridar

Un compendi d’eines per a pares i mares per fer front a les situacions de la vida quotidiana. Hi trobareu moltes idees pràctiques per donar resposta als reptes de cada dia. Com aconseguir no haver de dir les coses massa vegades? Què fer davant la frustració? Com cuidar l’autoestima? Com fer front als conflictes entre germans? Com resoldre discrepàncies? Educar per a la responsabilitat des de la llibertat és possible, i el llibre us ensenya com fer-ho amb serenitat.
11ª edició!

Publicat en català (Angle editorial), castellà (Cuadrilátero de Libros) i en format e-book.